Nyhed

Mandagens Special Bonus landskamp på BN…

Vi slutter mandagens af med endnu et opgør fra EM kvalen og her er det 2 mandskaber fra den centrale del af <europa der tørner sammen – begge mandskaber fra lande der er blevet delt op i nyere tid.

Tjekkiet – Montenegro = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

Tjekkiet ligger i gruppe A, hvor bl.a England også ligger placeret og dem må vi nok anse for at være den ene favorit til at gå videre. Men Tjekkiet er i redaktionens optik, det andet hold der går videre fra puljen – eller burde i hvert fald være det.

De tabte overbevisende i England med hele 5-0, men vandt for nogle dage siden over Bulgarien med 2-1. Måske ikke overbevisende, men Tjekkiet virker som et hold der er på vej frem.

*

Montenegro burde være et bedre mandskab end resultaterne har vist indtil nu. Men ikke desto mindre ligger de sidst i gruppen med kun 2 point, efter 2 gange remis og et nederlag.

De mangler nogle spillere der kan fremme i banen og derfor har de utroligt svært ved at skabe kampene. Defensiven er ikke så ringe, men det er bare ikke nok, hvis man også gerne vil til en slutrunde. Vi tror ikke på dem i dag.

Tjekkiet – Montenegro = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller Online…

To Top