Bonus

Mandagens “Special Bonus” fra VM…

Mandagens “Special Bonus”, som også er hentet fra VM slutrunden, er modsat dagens første anbefaling mellem 2 nationer som begge allerede er gået videre, efter begge har sejret deres første 2 kampe.

Uruguay – Rusland = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste VM Bonus…

Uruguay og russerne begge gået videre og den gruppe de skal parres med er de 2 bedste hold fra Gruppe B, som vil være Portugal og Spanien. Så om man går efter sejren eller vil spare spillere er en svær størrelse her.

Da gruppe B første spiller sine kampe senere på dagen, kan man ikke på samme måde regne ud hvem man skal møde, så derfor tror vi som udgangspunkt, at Uruguay spiller med næsten den stærkeste opstilling og sparer evt. spillere med småskavanker.

Uruguay har kun scoret 2 mål mod de samme hold, som dagens modstandere har garnet 8 gange imod. Vi ved dat godt på redaktionen at det er en anden type kamp, men vi mener ikke at det er Uruguay der skal have favorit værdigheden i dette opgør og tror heller ikke at de sejre efter de 90 minutter.

*

Rusland har ramt formen lige på det rigtige tidspunkt og fået sat spillet op så de nu er klar til en modstander, der har noget mere i posen end de 2 første ved denne slutrunde.

Men alligevel er der mange faktorer der i redaktionens øjne går til russernes fordel. De er hjemme er af væsentlig betydning og med 2 sejre i bagagen har de nærmest fået Jesus sandaler på fødderne og kan gå på vandet.

Ingen tvivl om, at de ridder på en bølge af både selvtillid og opbakning fra hele nationen og spillet på banen har indtil nu været af tilfredsstillende karakter.

Så man kan sige at de nu er oppe til den rigtige eksamen ved denne slutrunde og det er her de skal vise hjemmepublikummet at de er af den rette støbning ved dette VM. Det tror vi de gør, men en remis ligger ikke langt væk.

Uruguay – Rusland = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste VM Bonus…

To Top