Nyhed

Mandagens Special Bonus fra VM på redaktionen…

Der er jo en VM slutrunde i gang i fodboldens verden og det er spindesiden der er ved at finde, det bedste landshold i verden for deres køn. Og der er faktisk noget seværdigt i de kampe – og her taler vi om fodbold.

Kina (K) – Spanien (K) = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

Kina (K) er et hold man skal regne med, de kan i hvert fald godt spille fodbold. Vi tror dog ikke at de ender mellem de 2 første i gruppen, men at de sniger sig med som bedste 3’er.

De spillede en flot defensiv kamp mod Tyskland og tabte kun med 0-1. Men de havde til gengæld svært ved at få fodfæste. Her gik det bedre mod Sydafrika, hvor deres hurtige teknik og vævre spil, udspillede de lidt tunge afrikanere.

Men de mangler stadig noget endnu mod de absolut bedste, som vi mener at dagens modstandere tilhører. De kan måske fedte en remis hjem – men det tror vi faktisk ikke på.

*

Spanien (K) har som Kina 3 point efter 2 kampe, da de også har tabt til Tyskland – også med cifrene 0-1. Så på den måde er de helt lige med Kina. Vi mener dog bare, at Spanien lige er niveauet højere og vil blive dem der er spilstyrende i dette opgør.

Men Spanien skal ikke slappe alt for meget af, da Kina godt kan spille hurtigt bold. Spanien har dog den fordel, at de er noget mere taktisk organiseret – det virker i hvert fald mere stabilt.

Spanien har også i fohold til kineserne, flere spillere der både tør, kan og må gøre det på egen hånd. Her er kineserne stadig mere stereotype og spillere efter noget mere fastlagte mønstre. Vi tror mest på Spanien, men tror også på en spændende kamp.

Kina (K) – Spanien (K) = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

To Top