Bonus

Mandagens “Special Bonus” fra VM…

Så bliver vi vidne til et rent Sydamerikansk opgør mellem 2 af de bedre hold fra den del af verden. Det bliver spændende at som om Neymar vil ligge mere ned end han står op – han har det med at falde let!

Brasilien – Mexico = 1 = Odds 1,53
Spillet hvor du får 3-Doblet Dit indskud…

Brasilien får ikke flere fridage, for nogle af deres kampe har nærmest virket som om de var på badeferie – men spillet har dog ikke været som var det stranden på Copa Cobanna!

Men i det sidste opgør imod Serbien begyndte både Brasilien og Neymar at vise nogle af deres fine kvaliteter på det grønne græstæppe. Neymar havde langt mere bevægelse og spillede mere som en holdspillere end i den første kamp.

Kan både han og holdet tage den udvikling videre til dette opgør, vil Mexico stå overfor en svær modstander, som de dog godt kender fra den hjemlige VM kvalifikation.

Men her er historikken til Brasiliens fordel, med 3 sejre i de seneste 5 kampe og en enkelt remis. De spillede dog remis mod hinanden i opgøret ved VM i 2014 i Brasilien – men det tror vi ikke på at de gør i dag.

*

Mexico viser den styrke som vi havde forventet og har også de svagheder som var forventet. Men dette er dog en anden kamp end mod Sverige, som har en af turneringens stærkeste defensiver.

Det er netop den lille svaghed som Mexico bærer rundt på, for når der presses konstant mod Mexico har de en evne til at blive ubalanceret, hurtigere end mange andre hold og vi må forvente at Brasilien vil gøre dette og har evnen til samme.

Der er selvfølgelig en risiko for, at Mexico langt hen af vejen vil gå efter en remis og så håbe på en sejr efter straffespark. Men det er nok for usikkert at spille på, men muligheden er til stede. Vi tror dog på en ren 2-3 måls sejr – da Mexico vil åbne sig når brasserne har scoret først.

Brasilien – Mexico = 1 = Odds 1,53
Spillet hvor du får 3-Doblet Dit indskud…

To Top