Nyhed

Mandagens “Special Bonus” fra UNLs Liga A…

Så er vi hoppet op i Liga A som er det beste niveau i UEFA Nations League g det er på dette niveau at alle de bedste hold Europa er placeret i – og det giver for det meste en hel del attraktive kampe. Dette må være en af dem.

Tyskland – Holland = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens bedste Bonustilbud som Ny kunde…

Tyskland har i den grad skuffet og er allerede røget ned i Liga B, hvor Danmark netop er rykket op fra. Siden VM i Rusland er det kun gået en vej, men det føles sikkert som op af bakke. Men nedturen er ikke til at tage fejl og det er helt klart imod tyskerne selvforståelse, at de kun ligger i Liga B til næste års UNL turnering.

Så der vil sikkert blive gået på banen med en helt anden attitude for, at ise det tyske folk at de er et bedre hold end et Liga B hold. Hjemme er de stadig ubesejrede, da de fik 0-0 mod Frankrig. Holland er gode, men vi vurderer franskmændende til lige at være en tand bedre – derfor tysk sejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Holland slog Frankrig hjemme og kan med et enkelt point sikre sig oprykning, da de har 6 og Frankrig har 7 point – med en dårligere score end Holland. Så Holland har bestemt noget at spille for – nemlig gruppesejen over 2 store nationer.

Men Holland har endnu ikke formået at vinde på udebane i UNL. De tabte 1-2 i Frankrig og vi skal helt tilbage til marts måned for at finde den seneste udesejr. Siden da har de spillet 3 andre kampe remis mod hhv. Belgien, Slovenien og Italien. Vi tror dog ikke de får det ønske point mod et tysk mandskab der vil vinde for enhver pris.

Tyskland – Holland = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens bedste Bonustilbud som Ny kunde…

To Top