Bonus

Mandagens “Special Bonus” fra Tyskland…

Den bedste tyske række 1. Bundeliga er endnu ikke startet, men i de underliggende rækker er de gået i gang og er nået et par kampe i deres turneringer. Den valgte kamp er hentet i 2. Bundesliga, som er den næstbedste række.

Köln – Union Berlin = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste spilleplatform…

Köln vil tilbage i det fine selskab i den bedste tyske række, efter nedrykningen efter seneste sæson. Vi tror på, at den mission faktisk vil lykkedes, når man ser på tilgangen af spillere og kun få er rejst.

Köln har faktisk gjort det godt i opstartsfasen, med stort set lutre sejre, hvor den ene var mod Werder Bremen fra den bedste række. Köln er klar og de vandt da også deres første opgør på udebane over ellers hjemmestærke Bochum.

*

Union Berlin vandt også deres første kamp, og det var hjemme foran egne fans. over Aue med en enkelt pind (1-0). Men spillet var faktisk ikke imponerende og heldet skulle have været på berlinernes side da Aue var rigtigt godt med i kampen.

Det var faktisk Aue der var toneangivende det meste af kampen, men berlinerne fik 3 minutter før tid, skovlet et rimeligt heldigt mål ind, der sagtens kunne have været registreret som et selvmål. De taber dette opgør med mindst 2 mål.

Köln – Union Berlin = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste spilleplatform…

To Top