Bonus

Mandagens “Special Bonus” fra Svensken…

Der har også været holdt lidt ferie i den svenske turnering, men de er allerede i gang igen og her syntes at være en klar tendens omkring, hvilke hold der holder niveau og hvilke der har det rigtigt stramt.

Trelleborgs – Hammarby = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets bedste LIVE Stream Service…

Trelleborgs er et af de hold der har det rigtigt stramt og med kun 3 sejre efter 14 runder, skal der til at ske noget radikalt, hvis de ikke skal genfinde sig i SuperEttan efter sæsonen.

Den offensive del af holdet mangler niveau og den defensive del, har stadig en hel del de skal arbejde med. Med 26 scoringer imod sig efter kun 14 kampe, så lukker de næsten 2 ind i hver kamp og så er det svært at vinde.

*

Hammarby har haft en svag nedgangs periode og ligger nu placeret som nr. 2, 6 point efter topholdet fra AIK. Men Hammarby har til gengæld 2 kampe i hånde, og vindes de begge, er de igen tilbage i toppen af Allsvenskan.

De er som AIK stadig ubesejrede på fremmed græs og har spillet 3 gange remis og fået 3 sejre. Så de har masser af selvtillid med, når de er gæster. Vi ser et udehold som henter en sikker sejr på et par mål.

Trelleborgs – Hammarby = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets bedste LIVE Stream Service…

To Top