Bonus

Mandagens “Special Bonus” fra Superligaen…

Den hjemlige Superliga er også kommet godt i gang igen og der er ved at være nogle helt klare indikationer på, hvem der er kommet bedst ind i 2018 og har udnyttet vinterpausen bedste muligt og fået en god start på foråret.

Silkeborg – FC Midtjylland = 2 = Odds ,50
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet at spille for…

Silkeborg er kommet fint ind i 2018 og de 3 første kampe gav 7 point – indtil man rendte ind i FC Nordsjælland i sidste runde og fik sit første nederlag i 2018.

Men det har været tætte kampe mod jævne modstandere og det kan man ikke anklage dagens gæster for at være. Men Silkeborg er normalt et svært hold at spille imod, og det nye stadion har også været godt for holdet – men idag er det ikke nok.

*

FC Midtjylland er sprunget ind i 2018 med fuldt fart på motorerne og en masse godt spil – lige indtil sidste runde, hvor man havde besøg af Brøndby IF, der endte med at vinde med en enkelt pind.

Men FC MIdtjylland var klart med i kampen, men udnyttede ikke de mange muligheder der opstod. Men det var tydeligt at se, at de allerede er oppe i meget højt gear og med en næsten skadesfri trup – burde der ligge 3 point her og vente.

Silkeborg – FC Midtjylland = 2 = Odds ,50
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet at spille for…

To Top