Nyhed

Mandagens “Special Bonus” fra Super Lig i Tyrkiet…

En liga vi ikke så tit frekventerer er den bedste tyrkiske række Super Lig, men i dag er der et opgør som i redaktionens øjne er lige til at gå til, selv om statstikkerne ikke nødvendigvis er på redaktionens side.

Fenerbahce – Ezurum BB = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får 122% i Bonus ved første indskud…

Fenerbahce har haft en elendig sæson og deltagelsen i EL har virkelig kostet å den hjemlige front. En placering som næstsidst i Super Lig var der bestemt ikke mange der havde spået og slet ikke klubben selv.

Men skader og mange kampe, indenlands som udenlands har gjort sit indhug i form og mandskab. Dog kom de godt ud af EL og skal deltage i Play Offs i det nye år. Så nu kan fokus igen komme tilbage på den hjemlige turnering.

Og det er der brug for. Alt andet lige er Fenerbahce et ganske udemærket hold og hjemme plejer de at være rigtigt stærke. Vi tror at styrken er tilbage igen efter et veloverstået EL gruppespil og de tager alle 3 point i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Ezurum BB er placeret på pladsen lige foran Fenerbahce, men stadig under stregen – så de har heller ikke haft det bedste efterår. De har dog den undskyldning, at de er oprykkere til denne sæson og det har da også noget at sige.

I dag skal de på udebane og her har man kun vundet 1 enkelt opgør, fulgt op af 2 gange remis. Det betyder, at 5 kampe er tabt efter 8 udekampe og scoreren hedder 6-9. SÅ de har ikke så meget at byde ind med.

Dog er de defensivt godt balanceret, men i dag møder de et mandskab med international klasse og en fokus der igen er orienteret til den nationale turnering – og så er Fenerbahce et rigtigt stærkt hjemmehold.

Fenerbahce – Ezurum BB = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får 122% i Bonus ved første indskud…

To Top