Nyhed

Mandagens “Special Bonus” fra Serie A…

Vi er til kategorien “Special Bonus” smuttet ned i støvlelandet, hvor vi fornemmer et godt spil, der ligger lige til – med et rigtigt godt odds – endda lidt for højt efter vores vurdering.

Sampdoria – SPAL = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og freebets…

Sampdoria ligger 1 point efter dagens gæster fra SPAL, men har haft en lidt faldende formkurve, men har dog kun tabt 1 kamp. Men både defensiven og offensiven virker og det ene nederlag var på 0-1 til Inter.

Så Sampdoria kan sagtens fortsætte op i tabellen, nu hvor truppen igen er skadesfri og træneren igen kan råde over alle sine spillere. Senest SPAL var på besøg på Stadio Luigi Ferraris, blev de sendt hjem med et nederlag på 2-0. De ligner en gentagelse.

*

SPAL er et meget ale-eller-intet hold og det er også det man kan læse i tabellen. 3 sejre og 3 nederlag er det blevet til. De seneste 2 kampe har dog vendt formen, da begge opgør er tabt.

Senest torsdag tabte man hjemme til Sassuolo med 0-2 og kampen før med 0-3. Så defensivt er de ude af balance og det vil Sampdoria udnytte og vinde me mindst 1-2 mål. Spal’s scorer hedder 4-6 kontra Sampdoria’s på 9-3.

Sampdoria – SPAL = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og freebets…

 

 

To Top