Nyhed

Mandagens “Special Bonus” fra redaktionen…

Fransk Ligue 2 med en kamp med 2 hold, som vi normalt ser optræde i den bedste franske række Ligue 1. Men det går op og ned i fodbold og især for det ene hold, går det stadig ikke den rigtige vej.

Metz – Auxerre = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du slipper for NemID når du spiller…

Metz røg ned fra Ligue 1 i sommers, efter en skrækkelig sæson. Heldigvis mistede de kun et par spillere, så niveauet fra den bedste række er bibeholdt. Det ses allerede nu med en placering i toppen som nr. 1.

Især hjemme på Stade Municipal er de ganske habile og denne sæson er ingen undtagelse. 4 hjemmekampe og 4 sejre og en score på 13-3, vidner om styrke. Holder de gang i målscoringen er vi ret sikre på endnu en hjemmesejr.

*

Auxerre ligger i den modsatte ende som 3. sidst på en 18. plads, dog kun med 2 point op til en redning – og turneringen er lang. Dog er målscoringen en udfordring, for man er lige lovlige gavmilde foran sin egen keeper.

For man kender godt selv vejen til målet, men så hjælper det ikke at være i gavehumør i egen ende. Scoreren på 10-16 efter 12 kampe vidner da også om, at der er en udfordring på den front.

Metz – Auxerre = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du slipper for NemID når du spiller…

To Top