Nyhed

Mandagens “Special Bonus” fra Premier League…

Dagens “Special Bonus” er hentet i den bedste engelske række og opgøret står mellem 2 mandskaber som er i forrygende form og med stor sandsynlighed, vil levere en meget seværdig kamp.

Crystal Palace – Liverpool = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får mest for dine indskud løbende og højest Odds…

Crystal Palace er stadig ubesejrede i denne sæson, men der er jo også kun afviklet en enkelt runde. Men den fik de så et et ganske udmærket 4-1 resultat ud af, så selvtilliden er sikkert høj hjemme på Selhurst Park i London.

Og det er også her kampen i dag afvikles, men modstanden er dog af er noget anden kaliber end West Ham, som gav Palace en del plads. Det er ret sikkert, at det kommer ikke til at ske med Liverpools genpres.

*

Liverpool bliver rigtigt spændende at følge i denne sæson, efter en række fornemme resultater i optakten. Dog er det svært at finden englændere på holdet, som har en markant placering.

Men det er resultaterne der tæller og ikke nationaliteten, for i Premier League skelnes der kum mellem spiller der kommer udenfor EU g indenfor. Og EU er jo efterhånden ikke helt lille – men hvad der sker her efter Brexit bliver spændende at se.

Men nu er det fodbold og ikke politik og her virker Liverpool ganske effektive og velkørende. Liverpool snupper denne kamp som et bump på vejen, der næsten ikke kunne mærkes. Vi er overbeviste om en sikker sejr og endnu 3 point.

Crystal Palace – Liverpool = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får mest for dine indskud løbende og højest Odds…

To Top