Bonus

Mandagens “Special Bonus” fra panelet…

Vi er i denne anbefaling hoppet ned i støvlelandet Italien, hvor det er deres næstbedste række Serie B, som lægger kamp til dagens “Special Bonus” og det er en kamp vi på redaktionen selv skal se og følge LIVE.

Padova – Vicenza = X2 = Odds 1,50
Spillet hos Verdens Bedste Bookmaker med flest kundetilbud…

Padova har kun spillet 2 kampe og hjemme vandt de over bundholdet fra Fano, men ikke overbevisende da sejren kun var på 2-1. Udekampen tabte de med 0-3 til Renate som er lige så stærke som dagens gæster fra Vicenza.

Padova lå i Serie C sidste sæson og rykkede op efter en rigtig overbevisende sæson. Men Serie B er ikke kun et niveau højere. Det er også spillemæssigt en helt anden størrelse og Padova har tydelige problemer mod de gode og etablerede hold.

*

Vicenza er modsat hjemmeholdet etablerede og det har været tydeligt i deres første 3 kampe, som de har vundet med samlet 6-1 og 9 point til følge.

Det er tydeligt at se, at de har et gear mere end de hold de hidtil har mødt, hold som vi vurderer på redaktionen har samme niveau som dagens oprykkede hjemmehold.

Vi har dog givet hjemmeholdet så meget tro, at de kan stå i vejen i 90 minutter og hente en remis – men en sejr har vi rigtigt svært ved at se, mod et så rutineret hold som Vicenza.

Padova – Vicenza = X2 = Odds 1,50
Spillet hos Verdens Bedste Bookmaker med flest kundetilbud…

To Top