Bonus

Mandagens “Special Bonus” fra panelet på BN…

Dagens “Special Bonus” har vi hentet i de engelske turneringer, hvor det i dette opgør er en kamp fra den 3. bedste række, som i daglig tale går under navnet League One.

Doncaster – Bradford = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du kan få op til hele kr. 2.000,- i Bonus som Ny kunde…

Doncaster skal hive sig selv lidt op med hårrødderne nu, hvis de ikke skal ryge et niveau ned. Og det ser faktisk ud til, at alvoren er ved at gå op for dem. Ikke fordi formen er skyhøj, men der kommer point på kontoen.

Og som de fleste andre fodboldhold, er det hjemme foran egne fans, at man er bedst til det. Hjemme på Keepmoat Stadium i Doncaster, har man fået point i 13 af 17 kampe. Kun de mest formstærke hold på udebane, vinder på Keepmoat Stadium.

*

Bradford er langt fra blandt de mest formstærke hold i League One. Faktisk er de det hold i den ringeste form over de seneste 9 runder, hvor de kun har fået 2 point.

De lå ellers ved juletid og triumferede i toppen, men det er gået helt galt i den senere periode og de er nu røget ned i midten af rækken. Men selv da formen var på toppen, var udebane heller ikke deres favorit, men de fik nogle overraskende sejre. Det gør de ikke i aften.

Doncaster – Bradford = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du kan få op til hele kr. 2.000,- i Bonus som Ny kunde…

To Top