Bonus

Mandagens “Special Bonus” fra panelet…

Der er stadig lidt internationalt guf at kaste sig over og den næstbedste spanske række La Liga 2, har en del opgør i dag, hvo vi har fundet især et af dem, særdeles attraktivt, til et godt odds.

Lugo – Huesca = 2 = Odds 1,90
Spillet hos den Nye Bookie med de høje Fede Odds…

Lugo slutter i midten af La Liga 2, uanset hvordan resultatet af dette opgør måtte falde ud. Så de skal bare ud og sige farvel til deres fans, efter en god sæson og selvfølgelig helst med en sejr.

Men formen og motivationen har virket noget fjernt i en periode og det er kun blevet til et par sejre når man ser 10 kampe tilbage. Det så eller på et tidspunkt rigtigt spændende ud. Vi ved der er en fare for en remis, men vi tvivler stærkt på redaktionen.

*

Huesca har vist blændende form gennem det meste af sæsonen og det er da også derfor de ligger til en direkte oprykningsplads allerede nu. Men de ligger også kun 1 point fra at vinde La Liga 2 og det har de meldt ud, at de går efter.

Deres 2 seneste udekampe er vundet, mod hold der er bedre hjemme end Lugo og som bestemt også er i bedre form. Vi tror ikke at Huesca tager badetøflerne på, før de har spillet alle 90 minutter og så må de derefter se, om Vallecano har vundet og snupper 1. pladsen eller ikke.

Lugo – Huesca = 2 = Odds 1,90
Spillet hos den Nye Bookie med de høje Fede Odds…

To Top