Bonus

Mandagens “Special Bonus” fra panelet…

Også i dag er der kampe fra VM kvalifikationen og det valgte opgør er nok dagens mest intense og spændende opgør, mellem de 2 britiske naboer fra den nordvestlige del af de britiske øer, som begge har chancen for at komme med til VM.

Wales – Irland = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får den Absolut Bedste LIVE-Stream oplevelse…

Wales har ikke prøvet at tabe til Irland på nationalarenaen ved tidligere besøg, så det er en god historik de har her på Cardiff City Stadium. I denne slutrunde er det så første gang de har fået point på udebane mod Irland, så Wales er løftet i niveau.

Wales ligger med 17 point og kan nøjes med en remis for at slutte som 2’er i puljen. Det er dog kun 1 point foran Irland, så et nederlag hjemme på Cardiff City Stadium i dag, vil være fatalt. Vi ser en tæt kamp som sikkert ender remis.

*

Irland tabte hjemme til gruppens tophold fra Serbien med 0-1 of det sendte dem ned som nr. 3 i gruppen. Det betyder at kun en sejr tæller i dag og derfor vil det nok være et aggressivt mandskab der vil frem på banen.

Det skaber naturligvis chancer bagude så det bliver nok en underholdende kamp, men sikkert ikke særligt velspillet. Og 2 britiske hold der skal spille om alt eller intet, vil være et opgør med masser af nerve. Vi tror ikke på Irland denne gang.

Wales – Irland = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får den Absolut Bedste LIVE-Stream oplevelse…

To Top