Nyhed

Mandagens Special Bonus fra Norges Eliteserie…

Også dagens 2. og sidste anbefaling er hentet her i Skandinavien, men denne gang er det vores norske broderfolk der lægger kamp til. Endnu engang har vi ikke fidus til hjemmeholdet og spiller igen med en gardering til gode odds.

Lilleström – Mjøndalen = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Lilleström tumler en del rundt i denne sæson og har skiftesvis være i superform, for så 3-4 uger senere at falde helt sammen. Men et mønster er ved at tegne sig og det er den vigende form på udebane. Men det er ikke her Lilleström skal spille i dag.

Hjemme foran egne fans går det som regel lidt bedre, men det er mest når det er de dårlige udehold. Hvilket har været tilfældet i de 2 seneste hjemmekampe som begge er vundet. I dag møder de et helt andet mandskab, som de fleste hold har svært ved at dirke op.

*

Mjøndalen er måske ikke det bedste hold på udebane i Eliteserien, men de gør det ganske stabilt. Med 1 sejr og 4 gange remis og kun 3 nederlag, er det godkendt. Holdet har aldrig forventet en topplacering, men går selvfølgelig efter det bedste resultat.

Formen er rigtig fin og vi skal hele 9 kampe tilbage for at finde det seneste nederlag. Så der er masser af selvtillid på holdet og på banen. Den oprykker gejst de fleste hold mister efter 4-5 runder, har Mjøndalen formået at holde.

Vi tror på, at Mjøndalen vil spille den 10. kamp i streg uden nederlag og smutte p på en 8-9. plads, midt i rækken – og dermed stort set sikre sig endnu en sæson i den bedste norske fodboldrække.

Lilleström – Mjøndalen = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top