Bonus

Mandagens “Special Bonus” fra Norge…

Da programmet er lidt “Spinkelt”, er vi smutte op i fjeldlandet Norge, hvor vi har fundet en kamp vi vurderer er lige så sikker, som dagens valgte “Sikre” anbefaling.

Brann – Start = Odds 1,40
Spillet hvor du får Dit indskud 3-Doblet…

Brann topper den norske Eliteserie med 2 point ned til Rosenborg. Der kunne have været en større afstand, men Brann ramte en lidt skæv periode lige før pausen – men det var mod modstandere fra den øverste halvdel.

I dag møder de et af de ringere hold i rækken, som ingen andre hold har tabt til i denne sæson og det vil heller ikke ske for Brann. Kun et opgør er tabt hjemme på Brann Stadion i Bergen og 4 andre er vundet. Den 5. sejr kommer her.

*

Start ligger næstsidst i rækken med 14 point efter 16 kampe og en score på 14-31. Så der er ingen tvivl om, at niveauet er lige på kanten af hvad holdet er i stad til at præsterer.

De får da lidt point på hjemmebanen, men på udebane er det bare et sort hul at kigge ned i. 7 udekampe og et point, taler vel sit eget sprog om deres evner på fremmed græs. I dag er det så topholdet de møder og selv om mirakler findes – så sker det ikke i dag.

Brann – Start = Odds 1,40
Spillet hvor du får Dit indskud 3-Doblet…

To Top