Nyhed

Mandagens “Special Bonus” fra Ligue 2…

Den franske næstbedste række har også fået mandags kampe på programmet, hvilket vi er store tilhængere af på redaktionen. Det er rart at de nu strækker kampe fra fredag til mandag, da der så er flere interessante anbefalinger at arbejde med over flere dage.

Brest – Auxerre = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når DU spiller…Br
est

Brest har ingen planer om at spille i den næstbedste række i næste sæson. Det er en målsætning de med rette kan have. De ligger nr. 2 med 4 point op til Metz på første pladsen og 3 ned til nr. 3.

SÅ det gælder om at holde skruen i vandetog ikke sætte dumme point til, for det er kun de 2 øverste hold der ryger direkte op i den bedste franske række Ligue 1.

Det er hjemme hvor de er absolut bedst, med kun 1 nederlag i sæsonen. Ud af 12 opgør er de 8 vundet og scoreren er på 24-9. Så det er et solidt hjemmehold og de er da også de bedste hold i Ligue 2.

*

Auxerre skal hverken frygte op- eller nedrykning, da de ligger håbløs i midten af rækken, med 10 point op til succes og 10 point ned til fiasko. SÅ det er mere eller mindre en sæson, der bare skal spilles til ende.

Formen er da også for nedadgående, selv om den kun for kort tid siden var glimrende. De har nok set hvad klokken er slået og går og glæder sig til sommer og sol – med sand mellem tæerne.
Brest – Auxerre = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når DU spiller…

To Top