Nyhed

Mandagens Special Bonus fra League Two’s Play Offs…

I League Two skal den ene finalist til Play Offs finalen på Wembley, om oprykning til League One findes i dette opgør. Vi har en god fidus til hjemmeholdet, der virker til at have fundet melodien.

Forest Green – Tranmere = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Forest Green har vist formfremgang i den senere periode og det er især hjemme foran egne fans, at det er blevet bede. Forrest Green hører ikke til de stærkeste hjemmehold, men har kun tabt en af de seneste 5 kampe foran egne fans.

Ude er de til gengæld et rigtigt habilt hold, så kan de få et rigtigt godt udgangspunkt i det første opgør, ser det slet ikke så tosset ud for dem. Vi tror at den nye form vil gøre udfaldet i dette opgør og Forrest Green vil vinde det første ben.

*

Tranmere har modsat tabt en hel del af pusten. Kun 1 sejr i deres seneste 7 kampe, taler ikke for en god form. De 3 af dem er så tabt, hvoraf de 2 var på udebane. Det sidste nederlag var til dagens hjemmehold, som Tranmere tabte til hjemme med 0-1.

Det er hjemmeholdet der har det nemtale forspring, så skal Tranmere tro på videre deltagelse i finalen, skal de stramme formen en hel del op, i disse 2 opgør. Vi tror ikke at de kommer godt fra land ved besøget hos Forrest Green.

Forest Green – Tranmere = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top