Nyhed

Mandagens “Special Bonus” fra La Liga på BN…

Normalt ville vi ikke spille imod et så stærkt hjemmehold som er tilfælde med mandskabet foran egne fans i dag, men der tegner sig et billede som ikke mange havde forudset inden sæsonstart og det gælder for begge mandskaber.

Ath. Bilbao – Girona = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens absolut højeste Bonus at spille for…

Ath. Bilbao ligger under stregen, hvilket er overraskende både når man ser på mandskab og klub. Den baskiske klub har lidt hele efteråret og er stadig inde i en formkurve der ikke vil rette sig op. 

Hjemme på San Mamés i Bilbao plejer de traditionelt været utroligt stærke, men i denne sæson har de kun været skyggen af sig selv foran egne fans. Kun 2 gange har de løftet armene i vejret efter 7 kampe, hvor der er 2 nederag og 4 gange remis.

I dag møder de et formstærkt mandskab der godt kan spille på udebane, og dem har de tidligere vist at de har det stramt imod. Vi tror ikke på en Bilbao sejr, men måske en remis kan de få fedtet sig til.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Girona er en af de store overraskelser i denne sæson. Efter 14. runder ligger de som nr. , som er lige udenfor de sjove pladser. Men faktisk kan en sejr sende dem op på en 4. plads, så der er stadig tæt i toppen.

På udebane er Girona det eneste hold i La Liga der stadig er ubesejrede efter 6 udekampe, med 3 sejre og 3 gange remis. Scoreren på 8-4 vidner også om et godt koncept. Vi tror på endnu en dag med point – men om det bliver 1 eller 3, er svært at spå om.

Ath. Bilbao – Girona = X2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens absolut højeste Bonus at spille for…

To Top