Bonus

Mandagens “Special Bonus” fra julepanelet…

Der spilles stadig turneringskampe i de franske turneringer og det skyldes bl.a, at VM allerede ligger i juni måned og derfor er der langt færre uger i kalenderåret, at afvikle de enkelte ordinære turneringer i.

Lens – Tours = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus som NY Kunde..

Lens lagde ud med at tabe i de 7 første runder, men har fået vendt skuden rundt og har i de seneste 11. kampe kun tabt 3. Det betyder selvfølgelig at selvtilliden og troen på egne evner er opadgående og at man løfter sig op i tabellen.

Nu er man kommet over stregen og i dag skal man møde et af de øvrige hold under samme. Det er nemlig årets suveræne bundhold i Ligue 2, som burde være en overkommelig opgave for Lens, efter de igen har fundet melodien.

*

Tours har svært ved at finde en modstander der er overkommelig på dette niveau og ligger isoleret i bunden med kun 5 point. Der er hele 7 point op til det næstsidste hold, så sæsonen har været alt andet end sjov for Tours.

2 heldige point har man hentet på udebane, men ellers har det været lutter nedtur at spille på fremmed græs og den nedtur stopper ikke i dag på Stade Bollaert-Delelis, hvor Lens spiller sine hjemmekampe.

Lens – Tours = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus som NY Kunde..

To Top