Nyhed

Mandagens “Special Bonus” fra Italiens Serie A…

Selv om det er en uge hvor der også spilles mange pokalkampe, har vi valgt dette ordinære opgør fra Serie A, hvor et tidligere storhold bliver ved med at skuffe og det forventer vi fortsætter i dag.

Genoa – AC Milan = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning når du spiller…

Genoa startede sæsonen med at vinde de 3 første kampe hjemme på Luigi Ferraris, men har siden kun vundet et enkelt opgør. Det skal dog siges at kun 2 kampe er tabt, så der er en masse remis’er at ærgre sig over.

De rykker ikke ned, det har vi bestemt ingen tiltro til, men de skal heller ikke smide for mange point væk hjemme, før stregen er faretruende nær. Vi tror på et tæt opgør, der formegentlig ender remis og findes der en vinder, tror vi mest på hjemmeholdet.

*

AC Milan er slet ikke sig selv og smider alt for mange “mærkelige” point væk. Men i fodbold får man jo heller ikke noget forærende. I deres 9 udekampe har de kun formået at hente 2 sejre.

Det er slet ikke nok, hvis de vil lege med de store, som er Juventus, Napoli og Inter. Lige nu indtages 5. pladsen, som kun giver adgang til EL Formen er slidt og med tanke på, at det er på udebane, ser Milan en hel del pressede ud. En remis er slet ikke utænkelig.

Genoa – AC Milan = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning når du spiller…

To Top