Nyhed

Mandagens “Special Bonus” fra Holland…

Vi er lige for en kort bemærkning hoppet ned i den næstbedste hollandske række som nu hedder 1. Division, hvor vi synes at der ligger lidt af en foræring og venter for Odds folket.

Jong Utrecht – Nijmegen = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Jong Utrecht sluttede absolut sidst i forrige sæson, men er igen med i den næstbedste række. Og det virker til at de fortsætter med at briliere negativt, da de tabte sæsonen første opgør med hele 0-5.

Jong Utrcht er talentholdet i samme klub, hvor det bedste mandskab ligger i Æresdivisionen. Men det er yderst sjældent at deres talenthold rent faktisk viser talent på dette niveau, for de vinder meget meget lidt.

Så odds 1,60 er faktisk et godt odds, for lige så snart der er spillet nogle flere runder, vil odds’et selv på udebane ikke overstige 1,30. Så vi snupper nogle lette penge her.

*

Nijmegen er et af de bedre hold på dette niveau, men mangler lige en snert i at være med om oprykning de tidligere år. Men vi fornemmer at der er kommet andre boller på suppen og nye spændende spillere.

De lagde fornuftigt ud med at spille remis mod Cambuur, som også er et hold der forventeligt vil slutte i den sjove ende. Nijmegen var dominerende i denne kamp, men havde ikke lige fået skudt kanonen helt ind – det tror vi den er nu og i dag vil modstanden ikke være særlig stor.

Jong Utrecht – Nijmegen = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top