Nyhed

Mandagens “Special Bonus” fra FA Cup’en…

 Så er vi nået til den uge hvor der er en blanding af Cup kampe og udsatte kampe, før vi rammer 2 landskampe fra det nyligt indførte UNL som UEFA bruger som kval til næste EM slutrunde.

Hampton & Richmond – Oldham = 2 = dds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Hampton & Richmond spiller til dagligt på 6. bedste niveau i National League South og er et semiprofessionelt hold, der gør sit bedste men har det svært mod hold med spillere, der lever af at spille fodbold fuldtids.

Det vil de selvfølgelig også gøre i dag og der sker mange pudsige ting i FA Cup’en. Vi har dog svært på redaktionen ved at tro, at hjemmeholdet kan andet end at gøre sit bedste – men bare få en remis er udelukket i vores optik.

SPIL UDEN NEMID NÅR DU BETTER…

Oldham spiller til dagligt i League Two som er 2 niveauer over dagens hjemmehold række. Her har de ikke være prangende og ligger i og roder lige under midten. Selv om udebane ikke er deres favorit har de trods alt kun tabt 2 gange i deres seneste 5 udekampe.

SÅ vi forventer os da helt klart at niveau forskellen vil være markant og at Oldham vil bruge dette opgør, til igen at få lidt optimisme ind i truppen og troen på egne evner. Vi ser en sikker udesejr til League Two mandskabet fra Oldham.

Hampton & Richmond – Oldham = 2 = dds 1,60
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

 

To Top