Nyhed

Mandagens “Special Bonus” fra FA Cup’en…

Vi har på BettingNews redaktion ladet os lokke over i den engelske pokalturnering FA Cup’en, hvor vi fornemmer et rimeligt sikker opgør – til et lidt højt odds der faktisk overrasker os en smule. Men det holder os bestemt ikke tilbage.

Wolverhampton – Liverpool = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Wolverhampton har trukket hjemmebanen i dette opgør, men det har i julen ikke været deres stærkeste kort og givet 2 nederlag. Crystal Palace var den seneste, men opgøret før var dagens modstandere fra Liverpool.

Man har slået Chelsea, men også tabt til Watford og Tottenham med flere og det er på det seneste. I sæsonens første 4 udekampe fik man ellers point i alle kampene.

Wolves er bestemt ikke et dårligt hold og kan på de gode dage drille de gode hold. Men med anke på gæsternes form og evner i denne sæson, skal der mere end en god dag til, bare for at hente muligheden for en omkamp.

*

Liverpool går efter “The Double” og derfor vil det være et kompetent mandskab der går på banen. Men er man spiller i Liverpools trup i denne sæson, er man også kompetent nok til at spille.

Klopp har virkelig fået skruet et godt mandskab sammen og hans måde at behandle spillerne på, har kun givet godt spil og mange point. Selv om Liverpool fik sit første nederlag i Premier League mod rivalerne fra City, så har det ikke gjort holdet svagere.

Dagens kamp bliver der ikke taget let på, da Klopp og Co. gerne vil stå med pokalen i denne historiske og prestigesfyldte pokalturnering. Sikkert 2-tal. Ligeledes vil et nederlag sikkert få flere til at begynde at tale om krise og det har man ikke brug for.

Wolverhampton – Liverpool = 2 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top