Bonus

Mandagens “Special Bonus” fra Experterne…

Vi har fundet endnu en kamp i dag, som vi ser som en rigtig god investering og den er fundet i den bedste spanske række La Liga, hvor man er begyndt at sprede kampene ud over flere dage, så man nu spiller fra fredag til mandag i weekend runderne.

Betis – Levante = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får markedets bedste KundeService…

Betis er et udpræget hjemmehold og vil aldrig rigtigt nå noget i La Liga, før de får et bedre koncept på udebane. De har dog vundet et enkelt opgør ud af 3 og det var faktisk i seneste udekamp mod Real Madrid, som de vandt 1-0.

Så Betis er et godt hold og måske denne sejr hos Real Madrid, har løftet holdet og selvtilliden endnu et trin op, hvilket de naturligvis vil tage med til denne kamp.

Begge deres hjemmekampe er endt med sejr indtil nu og vi vurderer at den 3 vil komme i dag, hvor de igen er hjemme på Benito Villamarín i Sevilla, som er byen “lille” stadion til den “lille” klub Betis Sevilla.

*

Levante er oprykkere fra La Liga 2 og er sådan set startet fint i denne sæson, hvor de endnu ikke har prøvet at tabe. De har opnået samme pointantal som hjemmeholdet, nemlig 9 af slagsen, så de kan godt sige at det har været godkendt indtil videre.

Men hverdagen er ved at indfinde sig og i dag skal de på udebane, som heller ikke i sidste sæson var et favoritsted at spille, selvom det endte med en oprykning. Vi tror de vil give fin modstand til Betis men, at de i den sidste ende vil få sæsonen første nederlag.

Betis – Levante = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får markedets bedste KundeService…

To Top