Bonus

Mandagens “Special Bonus” fra Experterne…

Mandagens “Special Bonus” er hentet i det italienske turneringssystem, hvor vi er hoppet ned på 3. bedste niveau som man i daglige tale omtaler som Serie C – her er det gruppe C som lægger kamp til.

Trapani – Catanzaro = 1 = Odds 1.65
Spillet hvor DU har DIN Bonus liggende og vente på DIG…

Trapani er gruppens næstbedste hold på hjemmebane og har da heller ikke tabt endnu på Stadio Polisportivo i denne sæson. 4 kampe og en solid score på 6-1 er det blevet til – så skal de bare forbedre sig på udebane hvor det ikke er så prangende.

Men en 7. plads er i den ende af tabellen, hvor man kan komme ud i play-off efter sæsonen, så det er bare at arbejde hårdt videre og så få forbedret kvaliteten på udebane. Hjemme sejre de som stort set sædvanligt.

*

Catanzaro spiller lidt mere frisk fodbold end flere af de andre hold i rækken og det bevirker også, at de scorer mål i deres kampe. Men når man så ikke har evnerne til at lukke af bagude, så skulle man måske bruge lidt mere fokus på den del.

Det er absolut, ja nærmest sjældent, at de vinder på udebane og i de 10 seneste udekampe er de 7 da også tabt. Så udebane er bestemt ikke holdet favorit stadion og i dag møder de et rigtigt godt hjemmehold, der løber dem over ende.

Trapani – Catanzaro = 1 = Odds 1.65
Spillet hvor DU har DIN Bonus liggende og vente på DIG…

To Top