Nyhed

Mandagens “Special Bonus” fra England…

Vi er i denne anbefaling hoppet ned i League Two, hvor de 2 mandskaber begge spiller om og går efter den direkte oprykning til League One. Så et nederlag vil begge hold for alt i verden undgå.

Mansfield – Lincoln = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Mansfield ligger nr. 3, som er den sidste placering der giver direkte oprykning fra League Two til League One. Så Mansfield er absolut et tophold. Formen har været forstyrret lidt af nogle ærgerlige udebane præstationer, men i dag er de hjemme.

Her kører det på skinner. De seneste 5 kampe er vundet med en samlet scorer på 12-3, så de er både stærke defensivt og offensivt, hjemme på Field Mill i Mansfield. Vi tror endnu en gang på dem.

*

Lincoln topper League Two med en komfortabel føring på 10 point ned til dagens hjemmehold. Det har dog ikke fået dem til at slappe af og formen er da også tilpas høj i denne periode.

Så det er helt klart at betragte som et topbrag, hvor hjemmeholdet kan få bedre fat med sejr og gæsterne fra Lincoln, kan stå endnu stærkere i forhld til oprykning, hvis de henter alle 3 point fra nr. 3. Vi tror dog at hjemmeholdet tager det længste strå.

Mansfield – Lincoln = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top