Nyhed

Mandagens Special Bonus fra den svenske SuperEttan…

Den næstbedste svenske række SuperEttan er på sit højeste i denne periode og det skyldes jo, at de derovre spiller vinter til vinter turneringer og er derfor kun nået ca. halvvejs. Men tendensen er ved at være klar og dagens valg er ret oplagt.

Öster – Brage = X1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Öster har fået en forfærdelig start i denne sæson g ligger næstsidst me kun 8 point, efter de første 10 runder er afviklet. Scoreren på 6-10 er måske ikke alarmerende, men det er pointhøsten.

Så det er på tide at komme i gang og i dag er det hjemme foran egne fans. Men her er det endnu ikke lykkedes at hente alle 3 point endnu, selv om de har haft 5 muligheder. Vi tror heller ikke på at det vil lykkedes i dag.

*

Brage humpede lidt i starten, men har fået mere styr på spillet i den sidste periode og dermed også sejre. Der mangler dog stadig lidt endnu før formen er helt oppe og ringe, men tendensen er opadgående.

På udebane har de vundet 2 ud af 5 kampe og spillet en enkelt remis. Så de er slet ikke så uefne på fremmed græs. Det er 2 mandskaber der står godt til hinanden og med tanke på hjemmeholdets problemer og spil, så er en Dobbel-Chance et oplagt og godt spil.

Öster – Brage = X1 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top