Nyhed

Mandagens Special Bonus fra den franske Ligue 2…

Begge mandskaber var for få år siden at finde i den bedste franske række, men både sportslig og økonomisk nedtur har sendt begge mandskaber et niveau ned. Vi tro dog at det ene hold kan komme tilbage allerede efter denne sæson.

Lens – Le Havre = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE behøver NemID når du spiller Online…

Lens ligner et hold der godt kan ende i slutspillet og skal ud i de nervepirrende Play Offs kampe om den 3. og sidste plads. Formen er fin og har været jævn god genne hele sæsonen.

Hjemme på Stade Bollaert har de gjort det helt suverænt næsten. Kun 2 nederlag og 9 sejre gør dem til det næstbedste mandskab foran egne fans. Det var sidste år de fik de 2 nederlag, i 2019 har de kun spillet en remis og vundet de 4 øvrige.

Vi er ret overbeviste om, at den 5 hjemmesejr i 2019 kommer i dag, og dermed vil de spille sig nærmere på muligheden for optimal spænding for klubbens fans.

*

Le Havre er også i god form, men ligger kun nr. 9, med 6 point op til den sidste Play Offs plads, som indtages af hjemmeholdet. Så et nederlag vil gøre det ret stramt at indhente.

Men Le Havre skal nok regne med at de ikke tager hjem som vindere, for på udebane har de ikke meget at komme med. Det er også årsagen til, at de lige mangler det sidste for at være med i toppen.

3 udesejre er bare ikke nok hvis man vil være tophold. De har godt nok spillet 6 gange remis i de samlede 14 udekampe, men det har heller ikke været nok.

Muligheden for endnu en remis er til stede, men her tror vi at hjemmeholdet både er for stærkt og i for god form, i forhold til Le Havre’s ditto. Le Havre har da også kun vundet 2 gange, ved deres 9 tidligere besøg på Stade Bollaert.

Lens – Le Havre = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE behøver NemID når du spiller Online…

To Top