Nyhed

Mandagens “Special Bonus” fra Danmark…

Vi er for en kort bemærkning hoppet til den hjemlige turnering, hvor 1. Division ikke ligger stille. Her har vi fundet et opgør, som efter vores opfattelse er misforstået i forhold til favorit og en evt. vinder.

Hvidovre – Silkeborg = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Hvidovre har ikke haft de bedste resultater i den seneste periode men det skyldes også, at de har været på udebane mod rækkens hhv. nr. 1 og 3. Og udebane har ikke været det bedste for dem i denne sæson.

Til gengæld virker de sm et helt andet hold foran egne fans ude på Sollentuna Alle i Hvidovre. Her har de hentet 7 af deres 9 point og vi er slet ikke i tvivl om, at de også henter point i dag.

De slot FC Helsingør og Næstved, som begge er hold fra top 5 og fik 1-1 i den første hjemmekamp mod lokalrivalerne fra Fr. Amager. Så vi har en stor fidus til Hvidovre foran egne fans.

*

Silkeborg har skuffet efter nedrykningen fra Superligaen og viser kun i sporadiske glimt, at de faktisk har et rigtigt fornuftigt hold. Der er da også forsvundet et par bærende kræfter og det har kunnet mærkes.

Man har vundet ude over FC Roskilde der ligger og roder i bunden. Men har tabt til både Fr. Amager og Lyngby. Vi vil dog ikke helt afskrive dem fra muligheden for at de kan hente en remis – men en sejr tror vi på ingen måde på.

Hvidovre – Silkeborg = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top