Nyhed

Mandagens “Special Bonus” fra Coppa Italia…

Mandagens 2. og sidste anbefaling er hentet i den italienske pokalturnering Coppa Italia, hvor vi er nået til 1/8 finalerne og klubberne så småt er ved at tage det alvorligt, med kun 3 runder til finalen.

Cagliari – Atalanta = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

Cagliari er et mellemhold fra den bedste italienske tække Serie A, hvor de pt. ligger på 13. plads. Scoreren er bestemt ikke noget at prale af med 17-25.

Hjemme på Sardegna Arena er man selvfølgelig bedste, men formen er bare ikke helt der hvor den burde være og derfor er tiltroen til dem på et meget lille sted. Muligheden for remis er bestemt til stede, men vi tror på et hjemmenederlag.

*

Atalanta har heller ikke haft den bedste sæson, men er dog et bedre mandskab end dagens hjemmehold. Formen er også bedre og selv om Atalanta ikke har vundet så mange kampe på Sardegna Arena, så tror vi alligevel på dem.

Atalanta er gode til disse knald eller fald kampe og deres udebane evner er slet ikke så ringe endda. Af de seneste 6 udekampe, er de 4 vundet af Atalanta og det forventer vi også sker i dette opgør.

Cagliari – Atalanta = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemId når du spiller…

To Top