Nyhed

Mandagens Special Bonus fra broderfolket…

Det er ikke så tit at vi henter kampe fra den svenske side af sundet i denne periode. Det er mere i sommerperioden, hvor mange af de andre turneringer ligger stille. Men vi synes alligevel at denne kamp giver en god mavefornemmelse.

Helsingborg – Hammarby = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Helsingborg gør de de stort set altid gør. Starter turneringen rigtigt godt, for så at falde stille og roligt sammen gennem turneringen og til sidst overleve på baggrund for den gode start. Så plejer det at være i Allsvenskan.

Sådan ser det også ud i denne sæson. De vandt det første opgør over Norrköbing hjemme og tabte til stærke Häcken ude. De har scoret i begge opgør, så de er som sædvanligt klar til turneringsstart.

Vi har stor fidus til den gode form og deres sædvanlige gode udlæg, så vi tror helt klart ikke på et nederlag. Men Hammarby er ikke et dårligt hold, så derfor er en remis også nærliggende.

*

Hammarby er ikke ukendt med at spille remis. Begge de 2 første opgør er endt uden vinder og med resultatet 1-1. Slet ikke noget dårligt bud på et evt. resultat i dette opgør.

Hammarby er hverken gode eller ringe på udebane og får rigtigt tit fedtet sig et enkelt point med hjem. Vi tror ikke at Hammarby vinder opgøret, dertil mangler de lidt endnu – men de slutter sikkert over Helsingborg, når 2019 rinder ud.

Helsingborg – Hammarby = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top