Nyhed

Mandagens “Special Bonus” fra Allsvenskan…

Også mandagens “Special Bonus” kategori har et opgør fra det svenske turneringssystem, men denne gang er vi hoppet op i den bedste række Allsvenskan, hvor man er i gang med den sidste 1/5 af denne sæsons kampe.

Sundsvall – Kalmar = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Freebets…

Sundsvall skal ikke regne med at slutte blandt de hold der kvalificerer sig til Europa i næste sæson. I Sverige spiller man vinter-vinter turneringer, så derfor kvalificerer man sig året før. Sådan var det også i Danmark for mange år siden.

Men de er dog placeret på den rigtige side af midten i tabellen og sl heller ikke bekymre sig om evt. nedrykning. De klarer sig normalt rigtigt godt hjemme på Norrporten Arena og taber sjældent mod de hold der ikke ligger i toppen. Det gør dagens gæster ikke, så bl.a derfor tror vi på en sejr.

*

Kalmar virker til at have en dalende formkurve, fra da de fornemmede at de ikke rigtigt kunne nå noget mere. Seneste sejr ligger tilbage i midten af august og siden dengang har de alligevel spillet 6 kampe i turneringen og 1 i Cup’en. Kun 3 af dise er endt remis.

Så vi kan ikke rigtigt se på redaktionen, hvad der skulle få fugl Fønix til at rejse sig fra ilden og pludselig få en form, der er god nok til at slå et så godt hjemmehold som Sundsvall trods alt er.

Sundsvall – Kalmar = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og Freebets…

 

 

To Top