Nyhed

Mandagens Special Bonus Finale på Wembley…

Der afvikles en del finaler i denne periode på den engelske national arena Wembley, men ud over FA Cup finalen, er denne finale nok en af de vigtigste der findes. Der er bare stå stor forskel på, at spille i Championship og Premier League – især når det kommer til økonomien.

Aston Villa – Derby = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Aston Villa har en glimrende form, men det har gæsterne også – så det parameter kan ikke helt bruges. Banen er neutral så heller ikke her kan Aston Villa hente nogen fordele – så hvad for os så til at tro på dem.

De 2 holds spillestil er ikke et godt match, især ikke hvis man ser fra det andet holds side. Aston Villa spiller langt mere europæisk, med en god blanding af stor fysik – men de kan det med at holde fart i bolden på jorden.

*

Derby spiller en smule mere britisk, dog uden at det er helt som i gamle dage med bare at losse bolden frem. Men Derby har ikke helt det samme tekniske niveau som Aston Villas mandskab og det har vist sig i tidligere kampe, at være en svært udfordring.

De 2 kampe hvor disse 2 mandskaber har mødt hinanden i sæsonen, som alle hold gør, har det begge gange vist sig, at Derby ikke er specielt imponeret over sig selv i omklædningsrummet efterfølgende.

Begge kampe har endt me store nederlag, som hhv. 3-0 og 4-0 til Aston Villa må siges at være. Så selv om Derby har en glimrende form og alt kan ske i en finale, så har de ikke spillet og spillerne til at kunne gå hele vejen i dag.

Aston Villa – Derby = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top