Bonus

Mandagens “Special Bonus” anbefaling på BN…

Dagens “Special Bonus” er hentet i den næstbedste schweiziske liga Challenge League, hvor man efterhånden er nået et godt stykke ind i turneringen, og tingene er ved at blive sat.

Wil – Xamax = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus på kr. 2.000,- at lege med…

Wil startede godt de 2 første runder med en remis og en sejr – men er så faldet helt igennem lige siden, med 3 på hinanden nederlag. Det placerer dem som det næst ringeste hold i Challenge League pt.

Men også scoren på 5-10, efter de 5. første kampe er skidt læsning, for dem der holder med Wil. Det var dog hjemme på Stadion Bergholz de vandt deres kamp mod Wohlen, så her er måske lidt håb at hente.

*

Xamax er dog langt bedre end Wohlen og ligger nr. 2 og bliver betragtet som det eneste hold, der reelt kan true Schaffhausen, som er det suveræne tophold. Men desværre tabte Xamax deres indbyrdes opgør og er derfor 3 point efter.

Det er så også det eneste nederlag de har været indtil nu og dagens modstandere bør ikke være en reel udfordring, ud over at bolden er rund og de 90 minutter trods alt skal afvikles. Vi tror på en sikker udesejr.

Wil – Xamax = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus på kr. 2.000,- at lege med…

To Top