Nyhed

Mandagens spanske “Special Bonus” på BN…

Vi er smuttet ned i den bedste spanske række La Liga, hvor vi har fundet et opgør der med garanti ikke kommer de store overskrifter fra, men hvor man kan få et godt odds for en Dobbelt-Chance der er meget sandsynlig.

Levante – Ath. Bilbao = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Levante har været en positiv overraskelse i denne sæson, hvor mange havde spået at de ville ligge og kæmpe i bundregioerne helt fra starten af sæsonen. Men Levante har vist, at penge ikke er alt.

Med en placering som nr. 9 efter de første 123. runder, er der tilfredshed at spore i klubben. Det er især på udebane at det har været positivt og kan man forbedre sig foran egne fans en smule, så vil det se godt ud. 

Men vi vurderer at Levante er form mæssigt i fremgang og har kun tabt 1 opgør i en længere periode. Vi vurderer et tæt opgør og skal vi pege på en vinder, må det være hjemmeholdet.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Ath. Bilbao kan ikke ret meget på udebane i den hjemlige turnering og har efter 6 udekampe fået 4 gange remis og tabt de 2 øvrige. Så de har stadig ikke prøvet at rejse hjem med hænderne hævet over hovedet indtil videre i denne sæson.

Formen hjælper dem ikke meget og sæsonens eneste sejr ligger helt tilbage til første runde, hvor man vandt hjemme over Leganes. Det ser noget sort ud for den baskiske klub og der skal til at ske ændringer hvis man ikke skal rykke ned. De kommer dog ikke i dag.

Levante – Ath. Bilbao = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top