Nyhed

Mandagens spanske Special Bonus fra La Liga…

I den spanske La Liga er der 4 kampe tilbage for de fleste hold og dagens 2 mandskaber kæmper stadig for at nå med i de sjove pladser, men for dagens hjemmehold virker det rigtigt svært.

Betis – Espanyol = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Betis har efter en fin start på sæsonen skuffet gevaldigt i den seneste periode. Kun 1 sejr i deres seneste 5 kampe og de er faktisk alle tabt. Så Betis skal ikke ud og spille europæisk i næste sæson – det står helt klart.

Men de kan faktisk, som gæsterne, spille sig ind i kampen igen – men det kræver en helt fantastisk slutspurt og det tror vi simpelthen ikke på, med deres nuværende form. Vi giver dem troen på højest 1 point i dag.

*

Espanyol er kommet ind i en fin stime og kan også med en sejr, lugte Europa. Men de skal også have en god slutspurt, hvis de skal nå det. Espanyol har samme pointtal som Betis – men bare en bed score.

Vi synes at Espanyol er stærkere end Betis i denne periode og selv om de har lidt skader i truppen, så er selvtilliden og formen så forstærkende, at vi mener at de snupper mindst det ene point.

Betis – Espanyol = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top