Bonus

Mandagens spanske “Special Bonus” fra BN…

Dagens “Special Bonus” kategori er gravet frem i det spanske forår, hvor varmen er ved at sætte sit præg og blomsterne springer ud – det som vi også går og venter på. Men mens vi venter så spiller vi på en kamp i La Liga.

Alaves – Betis Sevila = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Alaves har hentet 22 af deres samlede 31 point hjemme på Estadio Mendizorrotza. I starten af sæsonen havde de det lidt svært også her, men har ikke tabt i de 10 seneste kampe foran egne fans.

Og her er hold som Sevilla og Valencia sendt hjem med et nederlag, så de er bestemt ikke uefne foran egne fans. Formen er hæderlig samlet, men løfter sig til toppen af ligaen når det kommer til hjemmekampe. De henter alle 3 point igen i dag.

*

Betis Sevilla er bestemt ikke et ringe hold og heller ikke på udebane. Men det er ikke en stabil kurve de har, når det kommer til deres kampe på fremmed græs – men de overrasker da helt klart med mellemrum.

Storebror Sevilla slog de på udebane, men det er jo også et lokalopgør. Men de gode og formstærke hjemmehold, har de som regel det stramt med.

Betis kan godt nå de europæiske pladser, men det er der ingen der tror på og heller ikke redaktionen. Nederlaget i aftenens kamp skubber dem længere væk og med kun 11 runder tilbage, ser det stort set umuligt ud.

Alaves – Betis Sevilla = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top