Nyhed

Mandagens spanske Special Bonus anbefaling…

Den næstbedste spanske række La Liga 2, har også en Xtra kamp i dag, hvor det er begge hold, som har noget at kæmpe om – nemlig en evt. oprykning. Så her er der masser af motivation på begge mandskaber.

Cadiz – Malaga = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Cadiz har 60 point, som er 2 point mere end gæsterne fra feriebyen Malaga. Begge hold har også spillet en kamp mindre end alle de øvrige hold, så begge vil stå godt med en sejr.

Cadiz har kun tabt 1 opgør foran egne fans i denne sæson og vi har på ingen måde tiltro til, at gæsterne skulle kunne hente alle 3 point. De har spillet remis mod de bedre udehold, men de mindre gode er sent hjem med et nederlag. Så muligheden for remis er bestemt til stede.

*

Malaga ser ud til igen at vil lege med i den bedste række, men det kræver så også at de får point i dette opgør som minimum, da de ligger efter med 2 point til både La Coruna og Cadiz.

En sejr vil sende dem op i play offs, mens et nederlag vil gøre det rigtigt svært, med kun 2 runder tilbage. Så JA, det ligner umiddelbart en remis, men vi hælder dog alligevel til en hjemmesejr på redaktionen.

Cadiz – Malaga = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top