Frække

Mandagens spanske og Frække valg…

Vi slutter denne mandag af i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor det er 2 mandskaber der kæmper i hver sin ende af ligaen. I dag tror vi dog, at det er det lavest placerede mandskab der vinder på deres stærke hjemmebane.

Zaragoza – Mirandes = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du Altid får dagens Højeste Odds…

Zaragoza ligger og kæmper for at undgå nedrykning og med kun 4 4 point ned til bundholdet, så er der ikke plads til så meget slinger i valsen. Vi tror dog ikke på, at de bliver taberne af de 7 hold der kæmper om at undgå nedrykning, da Zaragoza trods alt har en kompetent hjemmebane.

Af deres samlede 30 point, har de hentet de 22 af dem hjemme på  La Romareda og har fået point i 10 af deres 14 kampe. Så det er stort set kun de stærke udehold der får point på  La Romareda. Den samlede form er ikke prangende, men ser man isoleret set på hjemmekampene, så er de stærke

*

Mirandes ligger kun 5 point fra en play-offs placering, men formen har ikke været med dem i den seneste periode. Det er især på udebane, at der er smidt nogle ærgerlige point væk. Det har så ikke engang været til de stærke hjemmehold, men flere af pointtabende har været til middelmådige og dårlige hold.

Kun 5 point i de seneste 5 kampe, er alt for lidt, hvis de vil op i det sjove selskab – men det er spillet og ikke spillermangel, der har været årsagen. Også defensiven er begyndt at vakle en smule og de har lukket flere mål ind i den seneste tid end de plejer. Vi fornemmer, at de trænger til en pause, men den må de vente med til efter dette opgør, hvor der er landsholdskampe i den næste periode. Vi tror at de taber efter et tæt opgør i dag.

Zaragoza – Mirandes = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du Altid får dagens Højeste Odds…

To Top