Frække

Mandagens spanske “jule Frækkert”…

Dagens sidste og lidt sene anbefaling er hentet i Spanien, hvor man også stadig kører turneringskampe i La Liga, hvor denne kamp til dagens Frækkert” er hentet. Vi ser et sikkert udfald til et rimeligt godt odds.

Malaga – Betis Sevilla = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du stadig har DIN Bonus til gode som Ny Kunde…

Malaga har fået 8 af sine 11 point hjemme, så der er ingen tvivl om at det er her de skal sætte deres lid til at overleve i La Liga efter denne sæson. Og det er da også på kanten af de mulige, men ikke umuligt.

Man ligger dog i denne periode under stregen, med 4 point op til holdet lige over. Men formen i´virker stigende og Malaga har kun tabt 1 opgør i de sidste 5 runder.

Hold der er på niveau med dagens gæster på udebane, har Malaga hentet point imod og mest i form af sejre. Og dagens gæster er kendt for at være ultra stærke hjemme og modsat ude og det ser ud til at være samme tendens i denne sæson.

*

Betis Sevilla har kun tabt til Atl. Madrid og formstærke Valencia hjemme, men på udebane er de som de plejer – historisk elendige. De har da også kun opnået 4 point efter 7 kampe på udebane og sejren kom faktisk mod selveste Real Madrid.

Men det skal man nok ikke tillægge noget i dag, for siden den kamp har de hentet 1 point og en score på 4-11. Det bliver et tæt opgør og muligheden for en remis er bestemt til stede. Men en sejr til gæsterne ser vi ikke på redaktionen – men tværtimod til hjemmeholdet.

Malaga – Betis Sevilla = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du stadig har DIN Bonus til gode som Ny Kunde…

To Top