Nyhed

Mandagens spanske “Frækkert”…

Efter en længere rigtig god periode, fik vi mange klø på redaktionen søndag. Det er vi selvfølgelig ikke stolte af og vi kan se i vores indbakke, at mange var ret rimelig utilfredse og givet os en opsang.

Heldigvis sker det sjældent – men som vi plejer at skrive – er det op til den enkelte at sætte sit tegn/valg. Vi prøver bare at inspirere med vores viden og indsigt og det giver faktisk overskud på sigt.

Idag er vi sprunget ned i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor vi har fundet et opgør til gode odds og med stor sandsynlighed for, at det rammer det udfald vi holder på.

Albacete – Cadiz = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får flest Gratis spil fra en Bookmaker…

Albacete er stadig ubesejrede efter de første 4 runder, med hhv. 2 sejre og 2 gange remis. Det skyldes sikkert indkøbet af et par offensive spillere, som har vist at de kender vejen til målet. Hele 7 gange har de sendt bolden ind i modstandernes mål.

I dag er de hjemme på Estadio Carlos Belmonte, hvor de normalt er meget svære at have med at gøre og de har da heller ikke tabt til dagens gæster her, siden 2009. Vi tror faktisk på en flermåls sejr til hjemmeholdet.

*

Cadiz har ikke haft samme succes i opstarten, men har dog alligevel fået skrabet 5 point sammen. De 4 af dem er dog på hjemmebane, hvor de absolut er langt bedre end på fremmed græs.

I dag er netop på fremmed græs og selvom de har en fornuftig defensiv, vil de alligevel komme til kort på Estadio Carlos Belmonte. De mangler simpelthen en ordentlig offensiv og spillerne til den. Det kommer måske senere, men i denne periode er de stadig langt fra dagens hjemmehold.

Albacete – Cadiz = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får flest Gratis spil fra en Bookmaker…

To Top