Frække

Mandagens spanske “Frækkert” på BN…

Vi slutter mandagens af med et opgør fra den bedste spanske række La Liga, hvor vi fornemmer en lille overraskelse, som bare ligger og venter forude. Vi har ikke samme favorit som Bookmakerne.

Levante – Betis Sevilla = 2 = Odds 3,00
Spillet hvor du får kr. 2.000,- som Ny kunde….

Levante så længe ud til at klare sig godt, efter oprykningen fra La Liga 2 efter sidste sæson. Men nu begynder truppen at være godt slidt og skaderne vælter nærmest ned over truppen i hobetal.

5 spillere er allerede meldt ude af opgøre og der skal testes et par stykker mere til dagens træning – så det tal kan meget vel stige. Og med tanke på, at de skal spille hjemme på Estadi Ciutat i Valencia – bliver optimismen heller ikke løftet.

For med kun 2 hjemmesejre i sæsonen, efter 12 forsøg, så har hjemmepublikummet ikke haft så meget at glæde sig over. I dag kommer der så et stærkt spillende mandskab, som de 2 seneste gange de har været på besøg, har vundet.

*

Betis kan med en sejr i dag komme op på 7. pladsen og kun ligge efter med 3 point, i forhold til den sidste Europæiske mulighed. Her ligger storebror Sevilla, som de senest slog da de besøgte dem.

Betis er i glimrende form og på udebane er de slet ikke så ineffektive. 4 sejre og en enkelt remis efter 11 kampe er OK. De seneste 5 kampe har givet 3 udesejre, så vi fornemmer en stigende form og at de ender med at drille storebror om den sidste Europa placering.

Levante – Betis Sevilla = 2 = Odds 3,00
Spillet hvor du får kr. 2.000,- som Ny kunde….

To Top