Frække

Mandagens spanske “Frækkert” fra panelet…

Mandagens 2. og sidste anbefaling er hentet i den bedste spanske række La Liga, hvor der har været flere overraskelser i denne sæson, både af positiv og negativ karakter, alt efter hvem den enkelte holder med.

Eibar – Malaga = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus som Ny kunde…

Eibar er placeret som nr. 10. som er den sidste plads i den bedste halvdel, med 27 point. Men der er også 6 hold der har fra 26 til 28 point, som strækker sig fra 7. til 12. pladsen – så det er lidt tæt i dette felt.

Eibar gør det naturligvis bedste hjemme på Municipal de Ipurua, hvor man kun har tabt til Atl. Madrid siden september måned – så her gives der ikke ved dørene.

Formen er La Liga’s 3. bedste i denne periode og med det in mente sammenlignet med den form som gæsterne ankommer med, især på udebane – så virker det mest sandsynlige udfald til at blive en sikker hjemmesejr med mere end 1 mål.

*

Malaga ligger næsten isoleret som det ringeste hold i rækken med kun 11 point efter 19 kampe. Scoren på 13-33 fortæller da også at der skal radikale ændringer til for, at tro på en redning i La Liga.

Det gør det heller ikke bedre, at Malaga skal slås med en hel del skader og her er flere af de vigtige spillere i blandt. Det lagt sammen med deres kvaliteter på udebane, med 1 sejr og 9 nederlag – så virker det langt fra sandsynligt at Malaga vil få point med hjem fra Municipal de Ipurua.

Eibar – Malaga = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus som Ny kunde…

To Top