Frække

Mandagens spanske “Frækkert fra La Liga…

Det er nu blevet en fast tradition med kampe i La Liga, både fredag og Mandag – ud over de to weekenddage – og det giver da ind imellem nogle muligheder, på 2 dage der ellers kan være rigtigt triste at finde kampe på.

Las Palmas – Malaga = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets Højeste Startbonus…

Las Palmas er et Ø-hold, og kommer fra byen af samme navn, der er hovedstad på den kanariske ø Gran Canaria i Atlanterhavet. Et yndet feriested, bla her i uge 7, som står lige om hjørnet og venter.

Meg typisk for Ø-hold er, at det er hjemme på øen de henter langt de fleste point, da turen til fastlandet af en eller anden grund, altid er problematiske for disse hold – som Mallorca, Tenerife mv..

Men selv hjemme på  Estadio de Gran Canaria har det været sløjt i denne sæson, med kun 3 sejre. Det ser dog ud til at formen er stigende, da de har opnået 7 point i deres seneste 4 hjemmekampe, ud af de 10 de har opnået her. Vi tror på dem i dag.

*

Malaga er også et yndet ferieparadis for mange danskere, men holdet fra samme by, føler sig ikke i paradiset i denne periode. Med en placering som sidst, dog kun 1 point efter dagens hjemmehold – har det været en meget tung sæson indtil videre.

Udebane kvaliteterne taler deres eget tydelige sprog, med kun 1 sejr, 1 gang remis og hele 9 nederlag i 11 kampe. Lægger man så scoren på 5-28 oveni, så er det virkeligt ikke god læsning for dem der holder med Malaga.

Vi tror ikke på mandskabet i dag og de plejer da heller ikke at have det godt med turen over vandet. Kun gang i 8 forsøg har de hentet en sejr, hvor hjemmeholdet har vundet 4 af de 8 opgør.

Las Palmas – Malaga = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets Højeste Startbonus…

To Top