Nyhed

Mandagens spanske “Frækkert” fra La Liga 2…

Vi slutter af på den Iberiske halvø’s spanske side, hvor det er den næstbedste række der lægger kamp til dagens “Frække” kategori. Et godt odds med stor sandsynlighed.

Zaragoza – Osasuna = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får den bedste Sports Livestream på nettet…

Zaragozahar haft lidt udfordringer med skader, men holdet ser nu ud til at være på plads igen på den front.For efter en ellers glimrende sæsonstart, stoppede det pludseligt, men skader var årsagen.

Vi tror de med fuldt mandskab igen vil gå fra sejr til sejr og især hjemme på La Romareda, har de ry for at være rigtigt stærke. Kun 3 gange har de tabt hjemme foran egene fans i 2018. Ligeledes har de en god historik mod netop Osasuna, da de kun har tabt 1 gang siden 2014 i alle opgør.

*

Osasuna slås en del med formen i denne sæson og de 8 point de har fået ind på kontoen, er alle opnået hjemme foran egne fans. De 3 udekampe de har spillet indtil nu i sæsonen er alle tabt, uden de selv har formået at score et eneste mål.

De har da også kun scoret samlet 5 mål i 7 kampe, så der skal store ændringer til i den offensive fase, hvis de skal tror på forbliven i rækken efter denne sæson. Vi tror de skal kigge på nedrykningsstregen hele sæsonen og i dag bliver bare endnu et søm til deres ligkiste.

Zaragoza – Osasuna = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får den bedste Sports Livestream på nettet…

To Top