Bonus

Mandagens spanske Bonuskamp…

Foråret har ramt Spanien, hvor dagens Bonus anbefaling er hentet. Vi har snuppet den fra den næstbedste række La Liga 2, hvor vi har fundet en kamp med et oplagt udfald i vores optik, som vi tror meget på.

Almeria – Alcorcon = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Almeria har ramt formen på det helt rigtige tidspunkt, efter de kom lidt sløvt fra start i turneringen. På udebane har de dog haft lidt problemer i starten af 2021, men her har de også løftet formen igen. Derfor ligger de nu før denne runde som nr. 2 i tæt kamp med Espanyol som de er smuttet forbi. Der er kun 2 direkte oprykningspladser – så de skal holde tungen lige i munden resten af sæsonen, hvis de skal rykke direkte op i La Liga.

I dag er de hjemme og her plejer der ikke at være så meget singler i valsen. Kun 2 gange er de gået fra banen som tabere, det var hhv. i starten og efterfølgende mod det stærke førerhold fra Mallorca. I dag får de besøg at et middelmådigt udehold, som de helt klart tager alle 3 point fra.

*

Alcorcon kæmper noget med det, men har dog alligevel fundet lidt form i denne periode. Det har løftet dem væk fra bunden og over nedrykningsstregen, som er lige under dem. Så et nederlag i dette opgør vil sikkert sende dem tilbage under stregen. Med kun 3 point ned til bundholdet, skal der ikke så mange fejl til, før turen går ned. 

Alcorcon’s evner på fremmed græs er bestemt ikke noget at råbe hurra for. Kun 2 gange er de rejst hjem med en sejr, efter 14 forsøg og har en score på 7-13. At de er blevet en smule mere formstærke mener vi ikke har nogen betydning når de er på udebane, mod et af de stærke hjemmehold. Så vi forventer helt klart et nederlag til gæsterne, men det bliver sikkert et tæt opgør.

Almeria – Alcorcon = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top