Bonus

Mandagens spanske Bonus opgør på BN…

Vores favoritter i dette opgør, har bestemt ikke levet op til hverken redaktionens eller egne forventninger. Men det ser ud til, at de endelig har fået skruen i vandet og er begyndt at løfte sig op i den rigtige ende af tabellen.

Betis – Osasuna = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Betis fik en noget tung start på denne sæson og lignede længe et hold, der aldrig rigtigt kom nogen vegne. Men siden starten af december er det blevet vendt og der er kommet mere og mere stabilitet ind i resultaterne. Kun 2 nederlag i de seneste 12 kampe, vidner om en formfremgang.

De seneste 6 kampe har ikke givet nogen nederlag og der er 4 sejre mellem dem. Det har sendt Betis op på en 8. plads, med kun 4 point op til Europa. Så ingen tvivl om, at Betis har flyttet sig meget, hvor de stort set tabte 7 kampe i rap, til nu at gå fra sejr til sejr. Det sker også i dag over et hold der normalt har et rigtigt godt tag på.

*

Osasuna har ikke vundet over Betis de seneste 6 gange de har mødt dem ude eller hjemme. Kun 1 gange har de spillet remis, spå Betis er bestemt ikke deres favoritmodstander. Men de skal ud over rampen, for de ligger kun lige over stregen, med 1 point ned holdet lige under. De fik senest en hjemmesejr over Granada og det fik dem løftet op over stregen.

I dag er det på udebane og kun 1 gang har de vundet ude i denne sæson. Det var i den første af slagsen i sæsonen og siden har den stået på 4 gange remis og 5 nederlag. Vi kan slet ikke forestille os at Osasuna kan hamle op mod et velspillende Betis mandskab på udebane. Det er faktisk lige før vi heller ikke havde troet på dem selv om Osasuna havde spillet hjemme. Sikker hjemmesejr til et fedt odds.

Betis – Osasuna = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top